Faceți căutări pe acest blog

luni, 11 iulie 2011

Osama bin Laden trăiește și e viu!


Pe site-ul Agenției de știri Allahbensalam am văzut că în luna august, orele 13.30, vor apărea memoriile lui Osama bin Laden (M-au prins, băga-mi-aş!), în Kuala-Lumpur, la Editura Kurkanbej. Cartea va avea 523 de pagini + ilustrații color cu ultimul mic dejun al teroristului în costum tradițional kârgâstanez, lângă calorifer.
Autorul dezvăluie circumstanțele arestării sale, menționând că nici măcar nu i s-au citit drepturile înainte de a fi mitraliat, bombardat și sfârtecat prin conectare la patru cămile de fabricație sovietică. La pagina 321, ca un ultim omagiu adus bazelor de antrenament românești, regretatul lider al-Qaeda citează proverbul drag sufletului nostru: „Cine are noroc, are! Cine n-are, n-are!”. Luptătorul arată că radarele americane i-au depistat poziția numai pentru că proasta de nevastă-sa i-a strigat din bucătărie: „Osama, lasă odată grenadele alea, că ți se răcește falafelu’!”. Moment în care spionii americani, lihniți și nerași de trei zile, au crezut că dincolo de gard e McDonald’s și au dat buzna, surprinzându-l pe Osama ben în port popular kârgâstanez, adică în chiloți din lycra și bretele din piele de oaie.
Ultimele două capitole sunt dedicate ritualurilor de împăcare și purificare, bărbosul recunoscând că în tinerețe se destrăbăla cu cinci farfurii de soia și linte la fiecare cină. Abia la 41 a devenit vegetarian, renunțând, cu această ocazie, și la iatagan.
Osama își mai informează fanii că toată viața a fost un om sărac și cinstit. Elicopterul pitit în bucătăria de vară era al unui fin care tocmai vânduse 200.000 de ouă de cămilă americanilor, care au crezut că-s de struț.
Răposatul nu-i poartă pică nici președintelui Obama, pentru că amândoi știu cum e să începi cu „o” și să te termini cu „a”. Și, oricum, un taliban mișto nu moare niciodată înainte să vadă Napoli.
În țara noastră, cartea va apărea la Editura Osama de cuvinte, în traducerea lui Adrian Mutu, cu desene de Benone Sinulescu.

(in Academia Catavencu)

2 comentarii:

  1. hehe. cool osbama. trebuia sa incerce falafelu' din intersectie de la tineretului ... ajungea in jerusalem direct si nici nu il gasea nimeni. asa, meku ii vine de hac chiar si lui Osama ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. no, macar continuatorul lui sa afle de interesectie,desi n ar nume asa romantic ca obama

    RăspundețiȘtergere