Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 16 aprilie 2011

Dragostea ca un spray paralizant



http://admin.ziarulring.com/images/upload/cultura/dragostea-ca-un-spray-paralizant-434x326.jpg
„Pe mâna femeilor” este o maşină sport decapotabilă. Cititorului inteligent i se oferă capote de toate formele şi culorile. Sunt capote pentru mers la biserică, pentru serviciu, pentru club, pentru drăgosteală, pentru petreceri şi pentru t
alk-show-uri, precum şi pentru vecini sau duşmani. De exemplu, duminica se pot monta „În veci amin” sau „Unchi-său, popa”, pentru dormitor merg „Adelina, ma chère”, „Femeia 2000” sau „21 de poziţii de amor proprii”. Pentru femeile nervoase ori triste care fac terapie prin shopping există „ghete, cizme, pantofiori”. Ca să plimbi căţelul ori papagalul, cel mai bine ar da „Clinica de animale mici”. Vecinii gălăgioşi pot fi rezolvaţi cu „Ghid de vrăji pentru babe sprintene”, dar şi cu „paraşute, pocnitori”. La plajă e recomandabil să puneţi pe maşina cărţii „Lumina e dusă cu capul” sau „Uscăciunea”.


Nici bărbaţii nu trebuie să se teamă că au fost uitaţi. Avem capote pentru toate vârstele şi ocupaţiile: „Şi sărac şi cucu’ mic”, „Bulaii”, „Instrucţiuni de folosire a părului alb”, dar şi „Tânăr şi nikel”. Plictiseala, care de multe ori e asociată cu tot ce ţine de cultură, e exclusă aici. Pentru că avem de-a face cu un roman contracultural, care ia în derâdere, cu melancolie şi regret, fiţele, fumurile şi prostia în general. Un roman de dragoste în adevăratul sens al cuvântului!

„O femeie sexy din capitolul 3 poate ajunge o viţea în capitolul 8. Un gras din capitolul 4 poate deveni un atlet în capitolul 6.”

ziarul Ring, 13.04.2011

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu